Tottex
RO | EN
brand autohton Bine facut in Romania

Inapoi-la-natura

Air Soft Technology

Lavetele noastre pornesc de la promisiunea pe care ne-am facut-o in primul rand noua insine: respectarea motto-ului Bine-Facut in Romania. Toate lavetele noastre sunt realizate din tesatura noua, special creata, tesuta si finisata in scopul producerii acestora.

Experienta de peste 30 de ani in productia si cercetarea textila a fondatorului companiei, dar mai ales geniul si pasiunea sa, au facut posibila abordarea UNICA si crearea Air Soft Tehnology. La confluenta dintre hand-made si industrial, Air Soft Tehnology este o abordare moderna neconventionala a vechilor tehnici de tesere a panzelor in casa. Am pastrat rabdarea, procesarea blanda si grija pt detaliu a stramosilor nostri, pentru a proteja fibrele naturale de-a lungul intregului proces de productie; fara solicitari inutile, nefiresti naturalului, care le-ar putea afecta rezistenta si proprietatile originale.

Prin Air Soft Tehnology, am reusit sa amplificam proprietatile naturale ale fibrelor: tesaturile au o capacitate de absorbtie pana la de 4 ori mai mare decat tesaturile clasice de bumbac,, sunt mai durabile si mai rezistente - ca urmare a eliminarii tensionarilor nefiresti ale fibrelor si a tratamentelor chimice invazive folosite in tehnologia clasica.

Finisajul lavetelor noastre asigura o fiabilitate deosebita – tesatura, colorantii utilizati, creati pentru contactul indelungat cu pielea umana si cusaturile speciale de pe margine – toate sunt ultra-rezistente in timp, chiar si dupa spalari numeroase.