Tottex
RO | EN
brand autohton Bine facut in Romania

Povestea noastra, Laveta noastra. Noi

Despre lavete foto

... a inceput acum mai bine de 10 ani cu o bucata de panza de bumbac adusa tocmai de peste ocean ... simpla, de culoarea naturala a bumbacului ... nimic nu parea sa atraga atentia; insa tocmai aici un om vizionar a vazut ineditul:
... carpa - atat de simpla, este omniprezenta in viata oricui. Asa ca si-a spus “Hai sa o facem speciala!” Si asa am ajuns sa o reinventam aici in Romania , sa alegem noi cel mai bun bumbac direct de pe plantatiile de pe meleaguri exotice, sa o tesem la noi si sa cream un finisaj special.

Astfel a aparut Air Soft Tehnology - o abordare moderna neconventionala a vechilor tehnici romanesti de tesere a panzelor in casa - care o pastreaza aproape de natura si ii amplifica calitatile naturale: hidrofilie, durabilitate si rezistenta.

… si asa a aparut ea, LAVETA ... simpla, naturala, utila si bine-facuta in Romania. De aici pana la diversificarea unui intregi game de produse a fost un singur pas.

Astazi lavetele produse de noi se regasesc pe rafturile majoritatii super si hiper marketurilor din Romania si sunt un produs de masa, recunoscut si cautat de clientii din intreaga tara. Tottex este o marca autentica romaneasca de familie, in care 3 generatii creaza, muncesc si se inspira reciproc. Respectarea valorii "BINE-FACUT in Romania" este asadar o promisiune constanta facuta atat clientilor nostri, cat si generatiei viitoare.

Alaturi de lavetele Tottex, te invitam sa descoperi si restul marcilor si produselor din familia noastra:

Despre panaza topita